Skip to content Skip to footer
Energia eolica e fotovoltaica
renewable-energy-technology-defined-solar-panels
зелена енергија

Продажба и изведба на соларни системи

Солар НРГ компанија со преку 10 годишмно искуство во областа на енергетиката од обновливи извори, преставник на реномирани производствени компании на опрема за производсво на електрична енергија од обновили извори. Располагаме со опрема и изведба клуч на рака Фотонапонски системи од мали средни и големи моќности.

Пон-Пет: 9 AM – 17 PM
сабота: 9 AM – 14 PM

наш тим

Стручни лица

Стручно лице кој е специјализиран за дизајнирање, инсталирање, одржување и управување со соларни системи. Долгогодишно искуство и работа во индустријата на обновливите извори на енергија,  употребата на соларна енергија за генерирање на електрична енергија.

што кажуваат за нас

Референци