Skip to content Skip to footer
Icon

Енергетски Решенија

Соларната енергија е одлична алтернатива за секој кој ја почитува енергетската независност и одлична догорочна инвестиција.
Прочитај повеќе...
Icon

Проектирање и изведба

Проектирање на соларни енергетски централи за стамбени и комерцијални објекти
Прочитај повеќе
Icon

Комерцијална употреба

Соларната енергија е пристапна како никогаш досега, и наоѓа своја примена за комервцијални цели.
Прочитај повеќе...
Icon

Одржување и Сервисирање

Редовно Техничко и Корективно одржување на Фотоволтаичните централи е од витално значење за одржување на перформансите,
Прочитај повеќе...
ШТО НУДИМЕ

Водечки соларни панели во Индустријата

Резиденцијален пакет

Наменет за домаќинства
6500
  • 6кW
  • Вклучен проект
  • Со монтажа
  • Со вклучен ДДВ
Одбери

Комерцијален пакет

Наменет за правни лица
22500
  • 20 kWp
  • Трофазен инвертер
  • Комплет со кровни држачи
  • Изработка на ел. проект
Одбери
специјални пакети

Понуда за комплети

Ја ценима вашата доверба! Нашите клиенти не избираат нас и нашите понуди бидејќи знаат дека сме најдобрите на пазарот!
Јавете ни се и добијте промотивна понуда за вашиот Фотоволтаичен соларен систем за домашна и комерцијална употреба. Ве очекуваме!

ДИСТРИБУЦИЈА НА ОПРЕМА

НАШИ ПАРТНЕРИ

ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ

Користете зелена енергија да ја зачуваме планетата

Сончевата енергија е одлична алтернатива за секој кој ја цени независноста и ефикасноста. Започнете да користите флексибилна, лесна соларна енергија сега. Најдобро решение за сите видови на инсталација.

0
Вкупно изградени централи
0%
Сопствени централи