Skip to content Skip to footer

Соларен панел AIKO Polaris 1N+ 635W

199.00

Фотонапонски панел со моќност од 635W N-type со ABC технологија на клетки и 23,7% ефикасност.  Димензија на панелот е 2382 х 1134 х 30мм, тежина 33,6кг

Гарација 15 год, 30 год гарација од производител за моќност до 88,85%

Технички карактеристики:>>

Available on backorder

Category: Tags: , , , Product ID: 20741

Description

Фотонапонски панел со моќност од 635W со ABC технологија, Bifacial Dual Glass. Димензија на панелот е  2382 х 1134 х 30мм,  bifacial, тежина 33,5кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Соларен панел AIKO Polaris 1N+ 635W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *