Skip to content Skip to footer

Соларни батерии SE-G5.1PRO(LV)

2,601.00

Соларни батерии со моќност од 5.1кWh, LiFePo, модуларни со можност за поврзување до 64 единици или со капацитет од 327kWh

Технички карактеристики>>

Available on backorder

Category: Tags: , , , , Product ID: 19915

Description

Соларни батерии SE-G5.1 PRO (Low Boltage)