Skip to content Skip to footer

Соларен Хибриден инвертер SUN-8K-SG04 LP3- EU

4,869.00

Соларен хибриден инвертер со моќност од 8кW, трофазен

Технички карактеристики>>

Category: Tags: , , , , , Product ID: 19684

Description

Соларен хибриден инвертер со моќност од 8кW, трофазен