Skip to content Skip to footer

Соларен Хибриден инвертер SUN-6K-SG04 LP3-EU

3,901.00

Соларен хибриден инвертер со моќност од 6кW, трофазен

Технички карактеристики>>

Category: Tags: , , , , , Product ID: 20325

Description

Соларен хибриден инвертер со моќност од 6кW, трофазен