Работно време

Пон-Пет: 9 AM – 5 PM

Сабота: 10 AM – 2 PM

Недела: Затворено

Локација

Македонија  —
бул.Јане Сандански 32, 
Скопје 1000

Социјални мрежи

Solar NRG © 2023. Сите права се задржани