Skip to content Skip to footer

Соларен Хибриден инвертер SAJ R6-40K-T4-32

5,873.00

Соларен хибриден инвертер со моќност од 40кW, трофазен со 4х2 MPPT

Технички карактеристики>>

Category: Tags: , , , , , Product ID: 20280

Description

Соларен мрежен инвертер со моќност од 40кW, трофазен