Skip to content Skip to footer

Соларен Хибриден инвертер SAJ-H2-10K T2

4,293.00

Соларен хибриден инвертер со моќност од 10кW, трофазен со 2 MPPT

Технички карактеристики>>

Category: Tags: , , , , , Product ID: 20276

Description

Соларен хибриден инвертер со моќност од 10кW, трофазен