Skip to content Skip to footer

Соларен Хибриден инвертер GW20K-ET

5,690.00

Соларен хибриден инвертер со моќност од 20kW трофазен со 4×4 MPPT

Технички карактеристики>>

Category: Tags: , , , , Product ID: 20312

Description

Соларен хибриден инвертер со моќност од 20kW, трофазен