Skip to content Skip to footer

Соларен Хибриден инвертер GW10KN-ET

3,690.00

Соларен хибриден инвертер со моќност од 10kW трофазен со 2×2 MPPT

Технички карактеристики>>

Category: Tags: , , , , Product ID: 20308

Description

Соларен хибриден инвертер со моќност од 10kW, трофазен