Skip to content Skip to footer

Соларен инвертер GW50-KBF-MT

6,699.00

Соларен мрежен инвертер со моќност од 50kW трофазен со 4×4 MPPT

Технички карактеристики>>

Category: Tags: , , , , Product ID: 20314

Description

Соларен мрежен инвертер со моќност од 50kW, трофазен