ls-01

Бесплатна испорака

Продажба и монтажа на

ЗА ПРОИЗВОДСТВО
НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

СОЛАРНИ СИСТЕМИ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ls-02

Екстра понуда

ГАРАНЦИЈА 12 МЕСЕЦИ

и подобри перформанси

СО ВИСОК КВАЛИТЕТ

СОЛАРНИ ПАНЕЛИ

ПОБАРАЈТЕ ПОНУДА

поликристални панели со високи перформанси

ТОП ПЕРФОРМАНСИ

20% поголем сончев принос со А класа на ќелии

+20% ЕНЕРГИЈА

ls-03

Поднесете барање

со висок квалитет

КОМПЛЕТНИ РЕШЕНИЈА

Заштедете енергија

заштедете енергија

Повеќе

Професионален избор за независна електрична енергија

Solar-NRG

OFF-GRID системи

Автономни фотонапонски системи за сопствено користење на електрична енергија, складирана во соларни батерии.

SMART-GRID системи

Автономен систем за сопствено користење и продажба на електрична енергија како и земање од мрежа на дополнителна енергија од мрежа.

Енергијата која се добива со комбинација од ветер, вода и сонце за производство на електрична енергија.

Најнови производи

Одберете некој од нашите најнови производи

Последни проекти

Автономен систем 6КW

Автономен систем 6КW

Автономен систем од 6кW излезна моќност на инвертер, инсталиран во Вила Мили Тетово. Системот

Автономен ФНС 4,5КW

Автономен ФНС 4,5КW

Автономен систем од 4,5кW излезна моќност на инвертер, инсталиран во куќа во Гостивар. Системот

Автономен систем 20KVA

Автономен систем 20KVA

Автономен систем од 20KVA излезна моќност на инвертер, инсталиран во приватна вила. Системот содржи

Категории на производи

Наши партнери